25.7.11

Manusia paling pemurah

Dalam dunia yang serba moden dan futuristik sekarang ni aku rasa mmg susah nak jumpa orang yang baik hati dan pemurah. Ramai orang sekarang yang dah tak ada nilai tu lagi. Semua mementingkan duit,kedekut,haji bakhil, dan seperti dengannya. Derma time bila kau orang tau?time bulan ramadhan,raya bila ada Melodi, FuHHH, dan NTV 7 buat coverage dan ada replika cek besar-besar gajah tu.Ikhlas tu dah jadi nombor 2 dah.


Dasar hipokirit dan hipothalamus.


Satu hari, datang En yusoff ke Office aku, cari seseorang katanya. Dah tu, kebetulan aku ada berpura-pura busy didepan PC. Dengan penuh serius dia menyapa.


"Datang bilik aku, amik duit RM 10 nnt"


Aku pelik, "Apahal lak?"

"Buat potong rambut ko tu,kesian aku tengok."


Damn. Ini trend anak muda sekarang ok. Aku K-POP ok!!




p/s :Tapi di lingkungan kehidupan aku ni, masih ada yang sudi menghulurkan bantuan

11 Rungutan & Aduan:

. berkata...

hhehehe..concern betol dia tu ;)

tieykah berkata...

hahaha.

mintak ngan die duit,wa nak buat beli charger lptop

Liyana Zahim berkata...

KAHKAHKAHAKHA.. Gilakk!!

HiSaM ! ! ! berkata...

syazwan titik : cara concern gitu macam mintak penyigong....haha

tikah : charger laptop lu ilang ker?

Liyana : Rambut gua bagaikan rain tahu.....

visitme@FaTiN cOrNeR berkata...

haha..rmbut stylo oh..

EZAN IDMA berkata...

hahaha asl rmbut lu?

HiSaM ! ! ! berkata...

Fatin : mmg stylo wooooo...baeekkk

Ezan : rambut gua stil k-pop.mestila kene panjang...hahaha

ain revival berkata...

giler rambut dalam pict tuh..x stylo lgsg~haha

Heidi Shafiq berkata...

meluat tgk agaknye kot.. hahaha..

EZAN IDMA berkata...

eleh. k pop konon

HiSaM ! ! ! berkata...

ain : itu sample je.bukan rambut gua.haha

heidi : bukan meluat,mungkin rimas

ezan : gua k-pop,gua ok.hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...