24.11.11

10 Fakta perlawanan Bola Sepak Akhir Sukan Sea 2011

  1. Stokin Titus Bonai adalah longgar sehingga menyebabkan shin pad beliau asik melorot lalu kaki itu menjadi sasaran pemain malaysia.
  2. Okto bukan membayar nazar dengan membotakkan kepala beliau kerana masuk final kerana beliau bukan seorang muslim.
  3. Pengadil perlawanan memang sengaja tidak bagi penalti kepada Ferdinand Sri Naga ketika dijatuhkan dalam kotak penalti kerana beliau dah dapat agak kalau bagi penalti pon sepak mcm kayu tak masuk.
  4. Sepakan penalti oleh Fakri Saarani hanya bergerak selaju 2okm/j.
  5. Tahap reflex Apex (Mcm pantun 2 kerat lak) ketika penalti dah mcm Iker Casillas dah sikit-sikit(tak kenal leh google).
  6. Thamil,Yong dan Fakri menpunyai kelajuan...kau silap, kelembapan larian yang hampir sama.
  7. Ong Kim Swee masah perlukan khidmat Fakri. Dia kata budak ni membantu semasa bertahan. Kalau bagus bertahan, jadik defend bukan striker!
  8. Muka Fakri Saarani ni fua tgk ada iras-iras botak Juvana pon ade. Tapi versi lembab la.
  9. Titus seorang je yang bersikap sportsmanship dikalangan puluhan ribu rakyat indonesia pada malam itu.cayalah!
  10. Kawan gua cadangkan agar Barracuda yang digunakan oleh pemain malaysia utk masuk dan keluar stadium dia gunakan oleh Fakri Saarani semasa tiba di airport tempoh hari.gua stuju!FUUUUUUUUUUu
Tiba-tiba rasa nak tukar tajuk kepada Fakta menarik tentang Fakri Saarani...huh!!!!

21.11.11

Panjannnnnnnnnnnnnnnnnnggg

Fuh....banyak gak sawang kat sini. Nama pon laman sesawang,mmg la ada sawang iye dak?
Tak payah nak cerita banyak la, malam ni kita sama-sama la menadah kedua tangan kita dan berdoa agar pasukan Harimau Muda kita bermain bola sepak sebenar, bukan baling selipar mahupon konda kondi. Walaupon aku tau player Indon tu power-power sebenarnya, aku harap player kita boleh mengkepala banakan player indon dihadapan penonton-penonton kepala bana diindon (sedikit emo disitu). Mahu tidaknyer, lagu Negaraku main je diaorang macam monyet.

Bukan itu yang aku nak cerita sebenarnya. Blog aku ni akan lama bersawang beberapa minggu ni. Jangan pelik lak. Ada urusan rasmi yang perlu ditunaikan.hakhak.


11.11.11

Cantekkkkkkkkkkkk

11.11.11. Tarikh mmg cantek kan. Ramai berebut-rebut nak menikah tarikh ni. Apehal. Relek-relek sudah. Macam aku, tak sebok-sebok pon.Cool je. Tapi kau tunggu la 2 minggu lagi. Tengok kau cool tak cool la. Jangan sampai terejun sungai sudah. Itu buat malu kerabat.

Yang kawin hari ni, tahniah lah dari aku. kau bila lagi?kau silap!

p/s : post ni gua tujukan untuk aleen aiden yang marah tu.huh.

5.11.11

Tips memasak berguna



hah... pasni kamu semua tak payah nak sedih-sedih lagi. Tapi kalau orang buat kenduri kawen, mereka-mereka yang datang rewang tu, sempat la pulak nak buat cam ni. sudahnya masak tak pakai bawang la jawabnya.

p/s : gua dedikasikan tips berguna ni untuk lu, ezan, tikah, dan penulis novel terkenal tu.

Selamat Hari Raya Aidiladha dan Terima kasih membaca
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...