5.7.11

Definisi Wanita Muslimah Yang Seksi

Ya.... aku tau aku dah kalah sebab tidur awal mlm tadi. Fine. Tapi untuk tidak menghampakan wanita-wanita diluar sana, aku reveal la jugak rahsia-rahsia yang tak ada langsung dalam buku PERMATA YANG HILANG. Ezan Idma, harap jawapan ini menepati soalan kamu.

Ni dia. Perempuan akan kelihatan seksi tanpa memdedahkan auratnya jika, dan tidak terhad kepada :

1. Suara yang lembut dan rendah tone nya. (bukan dibuat2, paham? Itu mintak pelempang namanya)
2. Berjogging kat taman bunga depan umah aku petang-petang. Kalau setakat jalan-jalan dengan geng ramai2 gelak-gelak,maaf anda tak cool ok!
3. Gaya tudung yang atas-kepada-tarikh. Shawl yang jurai-jurai tu memang perghhh. Sila dapat kan di toko-toko pilihan. (gua promote kedai lu ni Ezan?)
4. Lirikan mata. Yang ini, gua berminat kepada mereka yang pakai celak yang tidak terlaluan. Jelingan itu akan buat gua tanpa sedar berada 3 inci dari tanah.
5. Anda juga kelihatan seksi sekiranya anda ahli dalam sukan.tak kira apa la, badminton (jarang la jumpa yang boleh smash), SPRINTER...ke(membe tutup aurat tapi champion 100 meter ok)
6. Extra marks untuk mereka yang berlesung pipit......FUUUUUUUUUUUU......sangat seksi.

Gambar hiasan saja, bukan awek gua.

So anda ada yang nombor berapa?


26 Rungutan & Aduan:

tieykah berkata...

NI semua ciri2 gua bro.

T_T

HiSaM ! ! ! berkata...

lu ada lesung pipit?mana?

haha.

tieykah berkata...

kat belah kiri.tapi before tu gua kena tekan2 guna jari

biar nampak lekuk sket

HiSaM ! ! ! berkata...

itu bukan lesung pipit....itu pipi tak gebu.hahah.kalau gebu kompem mantul balik...

tieykah berkata...

pipi gua ni aset mahal taw!

tulang tinggi!

HAHAHAHA!
lesung batu wa ade

nanyster berkata...

haha.not in the list XD

EZAN IDMA berkata...

kenpa gua mcm ade ciri2 di ats. hahahaa

HiSaM ! ! ! berkata...

tikah: lesung pipit ngn tulang pipi tinggi tu lain ketegori beb.

Nanyster : cube lagi..hahaha

Ezan : Lu sangkut kt mane?lesung pipit dah tentu tak ader punyer.owh...lu menang tudung la.haha

tieykah berkata...

HAHAHA

AKu taw la.

Tapi pipi tinggi pon seksi.

Ewwwww~~

nyampah

Fauzan Zain berkata...

haha...lu amek gmba awek gua ni bro..

HiSaM ! ! ! berkata...

tikah : ok fine.lu pon seksi...(mata keatas,tgn kebahu)haha

Fauzan : awek lu tahi lalat kat idung la.jgn nk ubah pendirian lak.haha

Farra Ros berkata...

hahaha sy ada lesung pipit, ezan idma pinjam tudong boleh?????lagi satu jom jogging same2 cam dulu.wkakaka baru seksi sikit

Liyana Zahim berkata...

Nombo 6 je.. Cis kre extra je tu~

HiSaM ! ! ! berkata...

Farra ros : dari afidavit-afidavit yang ditunjukkan,lesung pipit kurang jelas makhrajnya...kah3

Liyana : walaupon extra marks, tapi markah dia 40% tau.haha

salwaismail berkata...

oh semua ada. 6 je tak de. xpe, nanti aku pegi cucuk bagi ada jgak. haha
:D
http://salwaismail.blogspot.com

HiSaM ! ! ! berkata...

salwa ismail : anda ahli sukan??itu yg kami cari.haha

man berkata...

kebarangkalian anak yg lahir mewarisi lesung pipit adalah rendah kerana ia bukan bersifat dominan.

Oasis berkata...

Aku nak jual tudung gak la klu cam ni. Sure gadis2 kat luar sana nk cr kan. Sbb nk tackle ko..

HiSaM ! ! ! berkata...

man : yg susah tu lah yg kita cari2

oasis : nk tackle gua?haha.lu cari yg ada lesung pipit skali k.

mrs redzuan berkata...

3 & 4. fewit seksinya ahkak. tapi ahkak dah kawen.

pandangkedepan berkata...

gua ada ciri2 bersukan je...ahaha...:P

Pyka Rahmat berkata...

pehh cukup ciri ciri ni kat gua, tang jongging tu halamak ai, gua tak jogging gua takde geng T.T

Anis izyan Abd Rahman berkata...

sape kate tak de pompuan boleh smash , haih , tercabar nie

p/s : dtg dr bog ezan , heh

HiSaM ! ! ! berkata...

mrs redzuan : dah kawen kire seksi untuk suaminyer je la.hukhuk

pandangkedepan : lu kalau ada semua pon tak kan jadi perempuan seksi.haha

pyka rahmat : jogging sorang2 lagi seksi oooo.....

anis izyan : lu blh smash ker?jom training

Farra Ros berkata...

hahah pas nie nak take pic saje nk tunjuk lesong pipt..nanti kan okeyhh

HiSaM ! ! ! berkata...

farra ros....gua tunggu hasil nukilan itu.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...