26.8.11

Ternyata artis Malaysia ramai yang sombong

Nak dipendekkan cerita, gua malam tadi lepak kat shopping komplek sambil ponteng terawih berjemaah. Sambil gua ushar-ushar baju beserta awek-awek, gua terserempak dengan siapa lu tau? Dengan Amy Search beb! Gua ni da la true fan Amy dan Rabbani. Nyata amy sebenarnya dah tua dah berdasarkan rambut putih kat kepala dia. Gua pon teriak la panggil dia,

"Amy, lu mmg rock la beb!"

Amy terus blah menonong sebelah mata pon tak pandang gua. Gua terkilan. Walaupon gua cakap dalam hati tapi at least dia senyum pon da kira ok la ape..... artis malaysia kena belajar hargai peminat. Apa pon, gua caya sama amy sebab jalan sorang-sorang tak bawak pelindung badan (body guard).PeeeeWiiiTTT..

7 Rungutan & Aduan:

Liyana Zahim berkata...

Kahkahkahka.. Ckp lam hati mane ar mamat tu nk dgr.. Mmg pun retis mlysia cam hampeh.. Bile artis holywood dtg memsg jd jakun.. Wa heran..

HiSaM ! ! ! berkata...

mane lah tau ader kemistri ke....untung2 beduet gua ngn amy.amacam?hahaha

cik pha berkata...

hahahhahah y kau laung dalam hati comform dia tak dengar hahaha

tieykah berkata...

mati-mati gua ingat lu cakap betol

aiseh

HiSaM ! ! ! berkata...

cik pha : lu kena tahu gua dgn amy tu saling tak tumpah..reti?
tikah : sumpah gua ckp betol.dlm hati la tapi.hahaha

EZAN IDMA berkata...

Hahahaha kalu gua malu wooo

acheeqa farhana berkata...

klo awak pngl sy,mst sy toleh dan snyum balik..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...