24.8.11

Jangan salahkan anak yang nakal

Budak sekarang memang lain macam sikit. Tak macam zaman kita muda-muda dulu. Diorang ni kira dah advance la. Tapi kadang-kadang ada yang melampau sangat. Tak dengar cakap mak bapak. So salah sape semua tu?Salah salah diorang? Kau silap!!!


Apa yang korang espek kat budak-budak terejal tu nak dengan cakap mak bapak diorang kalau hari-hari tengok tarzan separuh bogel dalam hutan, cinderella balik rumah pukul 12 tengah malam, pinokio asik menipu setiap masa, Aladin jadi ketua perompak, batman bawak kete 200km/j, Sleeping beauty asik tdo je 24jam, Superman pakai suar dalam kat luar, dan Snow White tinggal serumah dengan 7 orang lelaki pendek!


Salah sapa semua tu? So kita tak perlu teperanjat dengan perangai anak muda sekarang ni.ok!


credit to ZamZarina

4 Rungutan & Aduan:

cik pha berkata...

aku layan doraemon weh ahhahaha

Farra Ros berkata...

wa rasa lu kene bg contoh untuk sin chan si budak lucah dan juga hagemaru suke take advantage sekali...

Liyana Zahim berkata...

Wa dlu bce bku puteri gunung ledang, pehtu da beso jd cam puteri gunung tahan.. Kahkahkahkah~

HiSaM ! ! ! berkata...

cik pha :doremon ok.gua pon layan gak....
farra : sin chan mmg kena filter habis2 dari kanak2.hahaha
liyana : gua dulu baca dregen bol,da beso jadi cm cikgu muten lak.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...