7.6.11

Goncang Kelapa

Biasanya orang kata kalau benda-benda yang kita tak plan ni akan end-up dengan awesome. Kali ini aku setuju dengan kata-kata orang. Mula-mula setuju nak pergi tempat lain, jadi-jadi lencong ke arah lain. Takpa, kali ini aku puas. 2 bulan lepas Cik Yoyo ada sembang pasal benda ni. Katanya tengah musim & trendy sekarang ni. Aku sebagai orang tempatan di situ terasa tergugat sebab tak tau kewujudan benda tu. Tapi bila dia tanya je kat mana benda tu, aku buat macam tektik yang mak long aku ajar...buat Cool aje.

Gua rimas tgk org beratur pnjg2, gua singgah la jenguk


Seat mmg jgn tanya la,takde!


Ni la benda yang trendy skrg tu!

Aku yakin, benda ni boleh jadi benda wajib beli bila lepak-lepak kat Melaka selain A Famosa dan Duck Tour yang kawan-kawan aku naik tempoh hari (gua tak terlibat). Rasa dia.... preghhh... awesome!!! Aku rekomen semua try time panas-panas. Dan aku pun akan pegi lagi kalau balik kampung nanti (tunggu raya la jawabnya). Dua jari ibu ke atas!!!

Sila try untuk maklumat lanjut

p/s : Gua dah pesan dengan Ita, gua nk dua. Dia kata try dulu,takut tak leh pegi. Dengan dia punya dia punya gua belasah. Klebang Coconut Shake...terbaek...


6 Rungutan & Aduan:

Oasis berkata...

Seyes aku mmg suka coconut shake nih

HiSaM ! ! ! berkata...

ossem kan.....aku nk repeat lg nnt..

The Crows berkata...

pehh~ coconut shake klebang mmg terbaekkk lah! hari-hari mmg camtu la keadaan kat ctu.. non-stop org dtg.. normally org balik kerja mesti singgah beli :)

HiSaM ! ! ! berkata...

the crows : kamu org melaka ka?tu la pasal...terbaek dia mmg tak hengat!

Kathy Tuah berkata...

baru 2 kali pegi sana, nak tnggu pegi kali ke 3 lak tapi x tau bila -.-'

HiSaM ! ! ! berkata...

khaty : singgah sana bila balik kg je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...