21.2.12

Fakta alam nyata

1. Dalam kehidupan bermasyarakat gua mahupon berkeluarga gua skrg ni tak pernah wujud dalam dunia yang diorang semua panggil gua AM. Tak pernah.

2. Pernah dipanggil INDRA sewaktu menjadi abg fasi yang garang kat kolej satu ketika dulu

3. Pernah hidup sebatang kara dan survive di KL selama setahun bersama motor yamaha SS convert TZM

4. Pernah mahu hidup sebagai mat rempit yang bekerja di pasaraya gergasi dan tak mahu smbg belajar. Nasib dapat hikmah saat saat akhir.Kalau tak jenuh nak kene jamin masuk lokap je.

5. Berbeza personaliti kalau di ofis,ketika online dan dirumah. Lebih mendiamkan diri kalau dirumah.ramai yang akan meraguinya

6. Digeruni budak-budak praktikal di tempat kerja gua. Lebih-lebih lagi sesi suai kenal dan mintak sign gua. Memang gigil la.

7. Juara 3 tahun berturut-turut acara 4x100, 4x400 SAHAJA.

8. Baru belajar belajar main twitter. Kadang kadang kecil hati sbb kena bahan selalu.

9 Rungutan & Aduan:

Syazwan Che Deraman berkata...

nasib baik kau dapat hikmah.

semoga terus sucess bro.

Rezduan Bakar berkata...

Memang penDIAM orangnya kat rumah..... ;p

EZAN IDMA berkata...

1. am am am am am
2. indra wak luuuuu
3. kakakakaakakaka
4. nak tompang belakang abg boleh?
5. diam la sgt!
6. k gigil.
7. tak perlu basrkan perkataan SAHAJA
8. kecil hati wakluuu wakluu wakluuu

Liyana Zahim berkata...

Sesi pengakuan kemuntahan.. Kahkahkah!!!

HiSaM ! ! ! berkata...

syazwan : hah, AMIN. tq bro.Bile nk bwk gua jln2 nek flight?
Rezduan Bakar : Percaya kan?
Ezan Idma : gua indra ok.indrasyah
Liyana Zahim : ah. tak caye lak.haha

Aujinz berkata...

pfft.. aihhh.. kena masuk dalam list acara 800 x 800 laa bro.. kah kah kah

HiSaM ! ! ! berkata...

gua akan kupas acara tu nnt aujinz .HAHA

tieykah berkata...

Bila baca entry ni pon gua dah naik gerun bro

HiSaM ! ! ! berkata...

nape lu gerun tikah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...