11.12.11

Loser

Apa benda yang akan buat kau orang semua rasa down?Kena marah dengan bos?Bini tak masak nasik time kau orang balik keje?Gaji lambat masuk ujung bulan?Exam minggu depan sedangkan family kau orang pergi bercuti ke Cameron Highland ke, Perhentian ke?Gigi geraham bongsu tumbuh dan bengkak dah 4 hari? Hah, KAU SILAP.

Tu semua tak cukup down lagi. "Dah apa yang paling down?Kau jangan macam-macam Amran." Keluh Julia tidak bersetuju dengan Amran. Kahkah. Macam penulis novel tak? Bukan pasal Amran yang aku nak cerita. Apa yang paling down? Hah, tak lain tak bukan kena block kat FB. Kalau setakat unfriend/remove ok lagi, tapi kalau dah sampai block tu fikir sendiri la.

Kepada anda yang nak clean kan friend list kau orang dalam FB tu, remove sudah. Tak payah la sampai block, orang tu paham kot.

p/s : Kisah benar kawan kepada Amran. Di ulang, kawan kepada Amran.

Terima kasih kerana membaca.

6 Rungutan & Aduan:

tieykah berkata...

HAHAHAHA

sape kena ni bro?

HiSaM ! ! ! berkata...

Kawan Amran tu la.HAHA.lu jgn gelak lebih2. nnt dia terasa.

Liyana Zahim berkata...

Wa salu kne blog bro tp wa mls nk pk sbb dorg blog wa xrply inbox.. Kalo tnye wa soklan KBKK cane wa nk jwb.. Ce kabo... Wakakakakak!

Liyana Zahim berkata...

eh bukan blog.. Blok! Hahahahah!

~SaL IjOu~ berkata...

setakat ni blom penah lagi kene blok..tp sendiri blok org ade la..tu pun atas sbb2 yg x bley dielakkan~ huhu

HiSaM ! ! ! berkata...

Liyana : blog pon boleh jgk
sal Ijou : berbeza mem belok dan di belok.apatah lagi go belok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...