21.11.11

Panjannnnnnnnnnnnnnnnnnggg

Fuh....banyak gak sawang kat sini. Nama pon laman sesawang,mmg la ada sawang iye dak?
Tak payah nak cerita banyak la, malam ni kita sama-sama la menadah kedua tangan kita dan berdoa agar pasukan Harimau Muda kita bermain bola sepak sebenar, bukan baling selipar mahupon konda kondi. Walaupon aku tau player Indon tu power-power sebenarnya, aku harap player kita boleh mengkepala banakan player indon dihadapan penonton-penonton kepala bana diindon (sedikit emo disitu). Mahu tidaknyer, lagu Negaraku main je diaorang macam monyet.

Bukan itu yang aku nak cerita sebenarnya. Blog aku ni akan lama bersawang beberapa minggu ni. Jangan pelik lak. Ada urusan rasmi yang perlu ditunaikan.hakhak.


3 Rungutan & Aduan:

Liyana Zahim berkata...

Lu tayah nk updet sgt lu wat kije sudah! Hahaha~

HiSaM ! ! ! berkata...

keh3.....kene gak hapdet...kang belapok sgt.haha

tieykah berkata...

Lu pergi prepare untuk majlis bro

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...