11.11.11

Cantekkkkkkkkkkkk

11.11.11. Tarikh mmg cantek kan. Ramai berebut-rebut nak menikah tarikh ni. Apehal. Relek-relek sudah. Macam aku, tak sebok-sebok pon.Cool je. Tapi kau tunggu la 2 minggu lagi. Tengok kau cool tak cool la. Jangan sampai terejun sungai sudah. Itu buat malu kerabat.

Yang kawin hari ni, tahniah lah dari aku. kau bila lagi?kau silap!

p/s : post ni gua tujukan untuk aleen aiden yang marah tu.huh.

11 Rungutan & Aduan:

izfanora berkata...

nak kawin dh ke bro? ke aku silap/ hihi..

cik pha berkata...

aku tunggu 22.2.2022 weh

EZAN IDMA berkata...

kite tgok debaran :p

mikeyvio berkata...

ala...ada t'bca dlm status blog t'faktab, dia tlis, plih trikh mnikah bkn men cntik. tp performance mlm prtama hancur. huahuahua

tieykah berkata...

gua tunggu 27.11.11.

makan free punya

:D

yuyu aziz berkata...

thanks datang blog kite...

tapi kite x paham komen awak..

thee?

hihi.

ape2 lah..

HiSaM ! ! ! berkata...

Dia mcm tunjuk Gigi smbl menangis....keh3.blh
imagine?

aleen aiden berkata...

haishhh marah2 manje jewww....bahaha! :P


sori wa lambat datang cni.




sori..




jangan marah wa ok?hik3

Liyana Zahim berkata...

Hapy pengantin baru in advanced weh.. Wa xdapek dtg la bro.. Wa jauh sgt kat togo..

EZAN IDMA berkata...

atok bz nak kawen. Sbb tu tak update2

HiSaM ! ! ! berkata...

aleen: gua hapdet lu dtg lmbt lak..
liyana : ilek lu...gua bujang lg weii
ezan: atok ilek je....nenda lu tu yg sebok beno.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...