1.1.11

Terminal Terakhir

Krismas lepas, trip aku dan rakan adalah melibatkan penggunaan pasport antarabangsa. Destinasi kami agak huru-hara tanpa tujuan. Misinya tidaklah seserius mana, hanya berjalan-jalan melihat budaya org luar dan juga membeli apa yang terlintas, kalau kena pada harganya la. Dengar kata ada Sale Besar ujung-ujung tahun ni. naiiisssss. apa yang menarik perhatian aku adalah seorg cina yang mungkin bukan penganut Budhha. Itu pasti.


Ais krim yg walllahh. Mesti cuba.

Ada dua kemungkinan benda ini terjadi. Pertama, ais krim ini mmg sedap dan mariii. Kedua, note beliau dah kehabisan sebab dah angkat barang brand kegemaran Mawi. Hakk tuihh! Nyata ais krim ini menjadi lambang penyatuan masyarakat negara terbabit tanpa mengira sengkek atau berduit.

p/s : Seperti trip-trip yang lepas, gua macam biasa pulang dengan tangan kosong dan lutut longgar walaupon yang lain bawak berbakul-bakul.



2 Rungutan & Aduan:

reza! berkata...

aiskrim mmg mmg sedap la weh, tak kira la hangpa beli beg LV ke VL ke, coach bola ke, aiskrim ni mmg chempion.

HiSaM ! ! ! berkata...

tapi aiskrim ni la penyelamat stiap kali aku g sana.tu je yg aku beli!kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...