11.1.11

Tak reti ikat tie a.k.a tali leher ke?

Aku rasa ramai org yang akan terkial-kiat nak pakai tie lebih-lebih lagi mereka yang dah biasa pegang spanar, propeller kapal, piston, fire extinguisher, nozzle jet. Bila ada kena pegi fangsyen, kene pakai kemeja dah terkial-kial pakai tie. Pastu, apa lagi masuk lambat la meeting ke, forum ke, training ke.huh.Loser!! Benda ini aku jumpa kat intenet. Macam-macam style rupanya ada kalau nk ikat tie ni.


Kalau agak-agak tak pandai ikat jugak...tak reti-reti??Aku bg tips satu lagi, masa bukak tie tu jangan bukak habis,so bulan depan dah tak pyh ikat lagi. Tarik je sampai ke leher.simpel kan.

4 Rungutan & Aduan:

Oasis berkata...

aku blajar ikat tie dari zaman sekolah lagi. Tapi smpai skrg tak pandai2

HiSaM ! ! ! berkata...

haha....ko pki tie zip je la wadi....keh3

cik fiza berkata...

pakai tie getah masa jd penawas sekolah rendah :P
weh cmne ko leh jumpa blog den ni???

HiSaM ! ! ! berkata...

gua mmg blok stoker...keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...