10.1.11

Terkejut

Malam new year tempoh hari, aku ada teringat pasal beach party yg selalu digembar-gemburkan media dia pulau seberang. So, seperti biasa untuk mendapatkan info lanjot aku menggoogle keyword yg sesuai. --SILOSO Beach Party 2010--

Hasilnya......memeranjatkan gua.


Ini yg aku diskaver...Biler masa abg blog rider jalan duku buat kerje part time potongkelapa?? Aku musykil. Mungkin cari duit lebih nak kawen kot.

5 Rungutan & Aduan:

Oasis berkata...

Rugi tak pegi. Mesti vogue kan.

HiSaM ! ! ! berkata...

keh3....tiket abis la wadi....aku tiap2 tahun mane pernah tak miss.

reza! berkata...

woi, jgn buat kantoi line, gua ckp kat makwe pg ride mlm new year tu wehhh, kah3.

m.a.n.n.e.q.u.i.n berkata...

Ini rupanya kerja brader tu..

HiSaM ! ! ! berkata...

keh3...lu tanya dia sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...