1.1.12

Pautan yang ditinggalkan

Tetiba gua nk mengalirkn air mata jantan gua. Terima kasih kerana sudi menjenguk blog buruk gua dahulu.dan disitulah titik permulaan persahabatan maya kita.dan kini kita telah sekepala. Cerita gua tak habis lagi, gua sgt terperanjat dan terharu dgn kehadiran lu dan tieykah ke majlis gua tempoh hari.gua berjanji dgn diri gua sendiri,gua akn dtg ke majlis kawin Lisa Surihani nanti.pergh, gua rasa dah mcm entri dah ni. So gua tinggal kan link diblog lu kerana tak manis bicara hati ke hati ini menempel di runangan komen lu. Maafkan segala kata-kata dan gurauan gua yang ada menyinggung perasaan lu. Gua tidak berniat apa-apa ketika menulis,sekadar bergurau.

Sekiranya ada lah sesiapa yang sudi menjengah blog usang ini, terima kasih dan maaf kerana entri kali ni bersifat peribadi. Azam tahun 2012 gua, akan lebih aktif berkarya disini untuk anda semua.cewah.

Catatan penuh emosi,
AMRAN KOREA a.k.a Hee Cham Yun (RAIN)

TERIMA KASIH MEMBACA

7 Rungutan & Aduan:

EZAN IDMA berkata...

Sikit lagi air mata gua nak jatuh bro bile lu buat entry ni sbg komen blog gua. Terharu sgt sbb kenal lu . Thanks a lot!

tieykah berkata...

HAHAHAHAAHHAHAH

kenapa untuk lu saje?

mane untuk gua skali?

hanaahmad berkata...

wawawahhh.. ;)

aleen aiden berkata...

ehem!skarang ni kabor,apesal gwa tak djemput ke kenduri lu?keh3.

HiSaM ! ! ! berkata...

ezan :cover cket kat adik2 tu.haha
tikah: lu pon ader la masuk.HUHU
hana : ha?
alen : lu mane nak geng gua masa dulu dulu.haha

Liyana Zahim berkata...

Dari tikah jugek gua knl lu.. Kire mmg die phubung dunia luar gak ler si tikah ni.. Kahkahkah~

izfanora berkata...

semoga semakin aktif berkarya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...